Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Cabriokas

D

e innovatieve Cabriokas, ook bekend als de cabrioletkas, is een revolutionair ontwerp in de wereld van de plantenteelt. Deze kas combineert de voordelen van traditionele kassen met de unieke mogelijkheid om het dak volledig te openen.

In tegenstelling tot standaard kassen met vaste luchtramen of doorlopende nokluchting, biedt de Cabriokas de unieke mogelijkheid om het gehele dak te openen.Deze eigenschap zorgt voor maximale ventilatie en directe blootstelling van de planten aan zonlicht, wat vooral van belang is in de plantenteelt. De constructie van de kas is optimaal ontworpen voor het afharden van planten.

De cabrioletkas biedt een beschermde omgeving die toch controleerbaar blijft dankzij de flexibele dakopeningen. Planten kunnen onder ideale omstandigheden afharden, blootgesteld aan de buitenlucht. De onderbouw van de kas is ook beschikbaar in een gegalvaniseerde uitvoering of voor een hogere lichtopbrengst met een witte coating. De cabriokas is geschikt voor zowel glas als polycarbonaat, wat de kas veelzijdig maakt in gebruik.

Types

Het systeem kent drie types openingen: symmetrische, asymmetrische en een variant waarbij een dek onder het andere gepositioneerd kan worden. Dit biedt flexibiliteit in het beheer van de kasklimaat.

De Cabriokas staat voor een baanbrekende ontwikkeling in de kastechnologie. Met zijn vermogen om volledig open te gaan voor maximale ventilatie, gecombineerd met de veelzijdigheid in dakopeningen en afdekmaterialen, is de Cabriokas de perfecte oplossing voor het kweken van een breed scala aan gewassen. Het biedt de ideale omstandigheden voor afharden van planten en garandeert tegelijkertijd bescherming tegen externe weersinvloeden.

Wilt u meer informatie over tuin- en kassenbouw? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.