Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen
+31 (0)174 38 52 42

Bouwkundige Werkzaamheden

B

ouwkundige items in tuincentraprojecten komen steeds vaker voor. Kantoorfaciliteiten, sanitaire voorzieningen, horeca gelegenheden en vuurwerkbunkers maken steeds vaker een deel uit van de turnkey opdracht.

Om deze werkzaamheden op een hoogwaardig niveau uit te kunnen voeren worden alle details uitgetekend en door op kwaliteit en flexibiliteit geselecteerde aannemers en onderaannemers, onder begeleiding van onze projectleider uitgevoerd.
De ervaring leert namelijk dat tijdens de eindfase van de bouw er zodanig veel disciplines tegelijkertijd hun werkzaamheden aan het afronden zijn, dat een goede coördinatie onontbeerlijk is.

Het dagelijks op de bouw aanwezig zijn van onze projectleider en het houden van werkoverleg op de bouw, net als het houden van bouwbesprekingen met de opdrachtgever, dragen bij aan een soepel verlopende eindfase. Of het nu metselwerk, timmerwerk, stucadoorswerkzaamheden, tegelwerk of sanitaire werkzaamheden betreft, bij Nobutec Tuincentra Projekten zijn deze in goede handen.