Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Kassenbouw

N

ederland is de wereldleider op het gebied van tuinbouwproductie en ook op het gebeid van kassenbouw technologie. De Nederlandse glastuinbouw kenmerkt zich door haar innovatiekracht. Nobutec is gevestigd in Wateringen, het hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn we dicht bij het “vuur” en kunnen snel inspelen op de ontwikkelingen in teeltwijze en kassenbouw technologie.

kassenbouw

De mogelijkheden en dus de voordelen van bij kassenbouw zijn legio. Kassenbouw heeft een transparant en repeterende architectuur wat veel licht en rust creëert. De kas is relatief goedkoop en compleet naar wens ‘aan te kleden’ met bijvoorbeeld (geautomatiseerde) schermdoeken tbv isolatie en zonwering.

We kunnen inspelen op uw wensen door gebruik te maken van afwijkende maten voor uw kassenbouw project. De diverse kapmaten, poothoogten en de keuze tussen de luchtramen bieden u vele mogelijkheden voor kassenbouw. De grote glasbreedtes en de verkrijgbaarheid in elke hoogte maken van de kas een echte alleskunner.

Nobutec: All-round en flexibel

De kassen van Nobutec zijn geschikt voor verwarmings- en scherminstallaties en volledig aangepast aan uw wensen. Ook het betonwerk en alle overige bouwkundige werkzaamheden kunnen worden verzorgd door Nobutec Tuinbouwprojecten B.V.

Wilt u meer informatie over tuin- en kassenbouw? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Wist u dat?

Nobutec sinds 2001 met succes complete kasprojecten, kant-en-klare tuincentra en speciale projecten ontwikkelt. Het dienstenpakket van Nobutec is daarom bijzonder uitgebreid.