Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Kassenbouw

N

ederland is de wereldleider op het gebied van tuinbouwproductie en ook op het gebeid van kassenbouw technologie. De Nederlandse glastuinbouw kenmerkt zich door het kapitaalintensieve karakter en haar innovatiekracht. Nobutec is gevestigd in Wateringen, het hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn zij dicht bij het “vuur” en kunnen snel inspelen op de ontwikkelingen in teeltwijze en kassenbouw technologie.

Venlo-kassen

De mogelijkheden en dus de voordelen van bij kassenbouw zijn legio. Er wordt natuurlijk ook gekeken naar het kostenplaatje van de kassenbouw. Een venlo-kas is immers relatief goedkoop en compleet ‘aan te kleden’. De venlo-kassen zijn verkrijgbaar met smalle of beloopbare stalen- of aluminium goten en in verschillende kapbreedtes en vakmaten.

Nobutec kan ook inspelen op de wensen van de klanten door gebruik te maken van afwijkende maten voor uw venlo-kas. De diverse kapmaten, poothoogten en de keuze tussen de luchtramen bieden u vele mogelijkheden voor kassenbouw.
De grote glasbreedtes en de verkrijgbaarheid in elke hoogte maken van de venlo-kas een echte alleskunner. Uiteraard is naast duurzaamheid, een optimale lichtopbrengst het uitgangspunt van al de kassen van Nobutec.

Nobutec: All-round en flexibel

De kassen van Nobutec zijn geschikt voor verwarmings- en scherminstallaties en volledig aangepast aan uw wensen. Ook het betonwerk en alle overige bouwkundige werkzaamheden kunnen worden verzorgd door Nobutec Tuinbouwprojecten B.V.

Wilt u meer informatie over tuin- en kassenbouw? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Wist u dat?

Nobutec sinds 2001 met succes complete kasprojecten, kant-en-klare tuincentra en speciale projecten ontwikkelt. Het dienstenpakket van Nobutec is daarom bijzonder uitgebreid.