Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Venlokas

I

n de wereld van de kassenbouw is de Venlokas een bekende en betrouwbare keuze. Dit kastype wordt wereldwijd het meest gebruikt en is geliefd om zijn praktische en stevige ontwerp. Het skelet van verzinkt staal en aluminium zorgt voor duurzaamheid, terwijl het glas optimale groeiomstandigheden biedt voor diverse teelten.

De Venlokas is geschikt voor elk klimaat en elke teelt. Het ontwerp is flexibel, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan verschillende behoeften. Dit maakt de kas ideaal voor zowel grootschalige groenteteelt als voor de kweek van snijbloemen en potplanten. De hoge lichttransmissie van het glas bevordert de groei van gewassen zoals tomaten, komkommers, aubergines, sla en paprika’s.

Een van de sterke punten van de Venlo-kas is de prijs-kwaliteitverhouding. Deze kas is relatief voordelig en biedt tegelijkertijd veel mogelijkheden voor maatwerk. Zo kan de kas worden uitgerust met kantelramen en (geautomatiseerde) schermdoeken voor isolatie en zonwering. Bovendien zijn de kassen beschikbaar in verschillende maten en met verschillende soorten goten, zowel in staal als aluminium.

Constructie

Onze staalconstructies worden ontwikkeld met moderne technieken en geproduceerd op geavanceerde machines. Dit maakt ons niet alleen deskundig in standaard onderbouwconstructies, maar stelt ons ook in staat om complexere constructies aan te bieden. Denk hierbij aan constructies met meerdere teeltlagen, geoptimaliseerd voor intern transport, en semigesloten kassen. Ook bieden we maatwerk in schuurconstructies, afgestemd op uw specifieke wensen.

De keuze voor een Venlo-kas wordt vaak ingegeven door de soort teelt. Door de hoge lichttransmissie is de kas bijzonder populair bij groentetelers. Maar ook voor kwekers van snijbloemen en potplanten biedt de Venlo-kas goeie groeimogelijkheden. De Venlo-kas staat voor praktische effici├źntie en flexibiliteit.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de Venlo-kas of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste kasoplossing voor uw teeltbehoeften. Wij ondersteunen u graag in uw streven naar een succesvolle teelt.

Wilt u meer informatie over tuin- en kassenbouw? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.