Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Verwarming Installaties

H

et verwarmingssysteem is één van de meest essentiële onderdelen van een tuincentrum. Een onderdeel dat absoluut bedrijfszeker moet zijn. Nobutec Tuincentra Projekten heeft de expertise in huis voor een berekende toepassing van de modernste systemen.

Door middel van het uitdenken van creatieve oplossingen en het gebruiken van eigentijdse materialen en apparatuur wordt een verantwoord gebruik van energie nagestreefd. Verantwoord uit het oogpunt van zowel de kosten als de kwaliteit van het product.

Verwarmingsinstallaties bestaande uit in cascade geschakelde HR-ketels met Low Nox branders, hebben via Nobutec Tuincentra Projekten succesvolle resultaten bereikt. Ook voor installaties op basis van aardwarmte bent u bij ons aan het juiste adres.

Laagwaardige verwarming uitgevoerd als vloerverwarming. Door het aanleggen van vloerverwarmingsslangen kan er naar behoefte zowel laagwaardig verwarmd als gekoeld worden.

Door de uitgebreide ervaring, kennis en uitvoering, spreken we hier over oplossingen in optima forma. Deze uitgekiende oplossingen zijn toegesneden op de wensen van de opdrachtgever en dragen bij aan een optimaal rendement.

Verwarming van Nobutec Tuincentra Projekten voor energieke oplossingen!