Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen
+31 (0)174 38 52 42

Tuincentra

H

et bouwen van tuincentra is één van de specialiteiten van Nobutec. Iedereen die iets wil weten over de bouw van tuincentra in Nederland en daarbuiten is hier aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring met realisatie van tuincentra door heel Nederland. Door de ervaring met bouw van tuincentra kunnen wij onze klanten perfect adviseren en meedenken in de oplossingen. Ook aan de moderne eisen die worden gesteld aan een tuincentrum kunnen we bij Nobutec voldoen. 

Nobutec: All-round en flexibel

Het bouwen van een tuincentrum is een complex geheel dat alle specialiteiten van Nobutec benut. Kassenbouwtechniek voor de basisconstructie van het pand, onze kennis van specialties voor de bouwkundige delen. Scherming om zon buiten en energie binnen te houden en solar voor de zonnepanelen op het dak.

In het bouwen van een tuincentrum komen alle sterke punten van Nobutec dus bij elkaar. We denken graag met u mee op weg naar een passende oplossing. We overtuigen u graag van onze kennis en ervaring met bouwen van tuincentra in een persoonlijk gesprek. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie over tuincentra? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.
| |

Wist u dat?

Nobutec sinds 2001 met succes complete kasprojecten, kant-en-klare tuincentra en speciale projecten ontwikkelt. Het dienstenpakket van Nobutec is daarom bijzonder uitgebreid.