Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen
+31 (0)174 38 52 42

Tuincentra

H

et bouwen van tuincentra is één van de specialiteiten van Nobutec. Iedereen die iets wil weten over de bouw van tuincentra in Nederland en daarbuiten is hier aan het juiste adres. Bij Nobutec voert Mark Segers de directie over de sectie tuincentra. Door zijn jarenlange ervaring en talrijke referenties is Mark Segers een begrip in de wereld van de tuincentra. De officiële naam van de Nobutec-sectie die tuincentra bouwt is Nobutec Tuincentra Projekten BV.

Nobutec: All-round en flexibel

Het bouwen van een tuincentrum is een complex geheel dat alle specialiteiten van Nobutec benut. Kassenbouwtechniek voor de basisconstructie van het pand, onze kennis van specialties voor de bouwkundige delen. Scherming om zon buiten en energie binnen te houden en solar voor de zonnepanelen op het dak.

In het bouwen van een tuincentrum komen alle sterke punten van Nobutec dus bij elkaar. Sterke punten die Mark Segers heel goed kan verwoorden en graag in een persoonlijk gesprek komt toelichten

Wilt u meer informatie over tuincentra? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knop.
| |

Wist u dat?

Nobutec sinds 2001 met succes complete kasprojecten, kant-en-klare tuincentra en speciale projecten ontwikkelt. Het dienstenpakket van Nobutec is daarom bijzonder uitgebreid.