Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Speciale Constructies

B

ij Nobutec Tuincentra Projecten B.V. gaan we verder dan de standaard tuincentra-bouw. Met 22 jaar ervaring hebben we bewezen dat we creatief kunnen denken als het gaat om materialen en ontwerpen, waardoor we unieke projecten kunnen realiseren.

Variatie in Bouwwerken

We houden van speciale bouwwerken en zijn enthousiast om nieuwe dingen te proberen. Of het nu gaat om het maken van een gezellige plek om thee te drinken in uw tuincentrum, het ontwerpen van ruimtes waar mensen iets kunnen leren, of het bouwen van paviljoens voor speciale evenementen, we staan open voor bijzondere projecten.

De Magie van Hout als Basis

Een van de voorbeelden van speciale constructies is het gebruik van houten hoofdconstructies, waarmee we een geheel nieuwe beleving van de ruimte creëren. Bovendien biedt hout, in vergelijking met staal, voordelen op het gebied van brandveiligheid. Het gebruik van gelamineerde liggers stelt ons in staat om grote overspanningen te realiseren. Deze aanpak wordt vooral opgemerkt in recreatieve bouwwerken, waar houten draagconstructies naadloos samenkomen met kassenbouwsystemen.

Solar integratie

Ook werken we veel met zonnepanelen en Solar integratie op gebouwen. We kunnen de zonnepanelen naadloos incorporeren in verschillende bouwconstructies, zoals overkappingen, veranda’s, kasdekken, parkeeroverkappingen en meer.

Bij Nobutec Tuincentrabouw zijn we toegewijd aan het waarmaken van uw ideeën. Met 22 jaar ervaring hebben we kijk op de kunst van het creatief denken met materialen en vormen. We geloven in creativiteit en veelzijdigheid in tuincentra. Bij Nobutec Tuincentra Projecten B.V. staat uw project centraal. Laten we samen bouwen aan iets bijzonders.

Princenbosch_13
Princenbosch_14