Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Overkappingen

Beschikbare ruimte optimaal gebruikt

Overkappingen GEÏNSPIREERD op de eenvoud van een tuinbouwkas

De overkappingen van Nobutec in één overzicht, voor een optimaal gebruik van jouw buitenruimte.

In Nederland ontkom je er niet aan om voor extra comfort een overkapping te plaatsen. Door (een deel) van je buitenruimte te overkappen creëer je een compleet nieuwe uitstraling en kun je de inzet hiervan vergroten.

Zo kun je door een padelbaan te overkappen de verhuur opschalen van enkele uurtjes wanneer het droog is naar spelen door weer en wind. Kun je jouw parkeerplaats voor jou geld laten verdienen door het te overkappen met zonnepanelen. En wordt het product van jouw klant goed beschermt wanneer het onder de carport naar de auto loopt.

Fietsenstalling 4

Waarom kiezen voor een overkapping van Nobutec?

Een overkapping van Nobutec is de ideale keuze voor wie zoekt naar een slimme constructie met minimaal materiaalverbruik. De ruime keuze in materialen, variërend van glas en kunststof tot isolerende elementen en zelfs zonnepanelen, biedt een ongekend scala aan mogelijkheden. Nobutec onderscheidt zich door zijn diepgaande ervaring en kennis van materialen, wat reeds tot een succesvolle afronding van grote projecten heeft geleidt. Deze ervaring strekt zich uit van het overkappen van fietsenstallingen tot hele wasstraten.

De brede inzetbaarheid van deze overkappingen maakt het geschikt voor diverse toepassingen, terwijl het maatwerk zorgt voor een persoonlijk ontwerp dat gegarandeerd aan alle wensen voldoet. Bescherm jouw buitenruimte tegen alle weersomstandigheden en ervaar een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en esthetische meerwaarde.

ontwerp in het kort

Het ontwerp van de overkappingen van Nobutec is geïnspireerd op de praktische en esthetische principes van een tuinbouwkas. Dit ontwerp zorgt voor natuurlijke lichtinval en houdt tegelijkertijd de scherpte van de zon buiten.

Naast de functionele aspecten krijgt de ruimte een compleet andere uitstraling. Met een standaard overkapping kun je spelen met kleur en lichtinval, maar ook met schermdoeken en verlichting. Met een solar overkapping creëren de cellen een prachtig lichtspel van licht en schaduw onder het dek.

We kunnen inspelen op uw wensen door gebruik te maken van afwijkende maten voor uw kassenbouw project. De diverse kapmaten, poothoogten en de keuze tussen de luchtramen bieden u vele mogelijkheden. De grote glasbreedtes en de verkrijgbaarheid in elke hoogte maken van dit ontwerp een echte alleskunner.

600x600 04
Parkeeroverkapping

Ontdek het comfort dat een overkapping van jouw parkeerplaats kan bieden. Een parkeer overkapping beschermt jouw auto tegen alle weersomstandigheden, maar biedt ook comfort tijdens het in- en uitladen van jouw boodschappen.

Sportoverkapping

Het hele jaar het plezier van buiten sporten, zonder afhankelijkheden van het weer! Een geïsoleerde ruimte die je beschermt en tegelijkertijd het geluid dempt. Super goed geschikt als padelbaan overkapping!

Overige overkappingen

Een overkapping volledig naar jouw wens. Met haar ervaring en expertise helpt Nobutec jou met de perfecte oplossing voor het overkappen van jouw buitenruimte. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden.