Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Renovaties

I

oderne tuincentra moeten zich aanpassen om te voldoen aan de behoeften van de huidige generatie klanten. Bij Nobutec begrijpen we dit als geen ander. In dit artikel introduceren we enkele van onze praktische oplossingen, zonder al te veel poespas.

Dakvernieuwing

Heeft u te maken met lekkages in tuincentra met 21 graden helling en enkelglas daken? Nobutec heeft de expertise om deze daken te vervangen door moderne 16 mm en/of 32 mm polycarbonaat systemen. Hiermee behoren lekkages tot het verleden, terwijl u ook nog eens tot 70% minder warmte verliest vergeleken met enkel glas. We bieden verschillende lichtdoorlatendheidsopties, van 6% tot 70%, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Kortom, een slimme investering.
Kortom in alle opzichten een verantwoorde investering!

Gevelrenovatie

Als de voorgevel van uw tuincentrum wat verouderd is, overweeg dan een renovatie om de uitstraling te verbeteren en meer klanten aan te trekken. We gebruiken hoogwaardige materialen zoals professionele vliesgevelsystemen, isolatieglas en sandwichpanelen om een frisse look te creëren. Onze 3D-service helpt u om het verschil te visualiseren voordat u besluit.

Parkeerterreinrenovatie

Een herinrichting van uw parkeerterrein kan verrassend veel rust en ruimte opleveren. Dit verbetert de algehele ervaring voor uw klanten. Onze slimme parkeeroplossingen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Bij Nobutec zijn we gefocust op praktische verbeteringen voor uw tuincentrum. We begrijpen dat moderne tuincentra efficiënt en aantrekkelijk moeten zijn. Als u wilt praten over hoe we uw tuincentrum kunnen upgraden, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we uw tuincentrum klaarstomen voor de toekomst, zonder franje, gewoon praktisch en doeltreffend.