Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Specialties

B

innen ons leveringsprogramma nemen de specialties een bijzondere plaats in. Ieder project dat hieronder valt is compleet anders, maar het is altijd maatwerk. Waar moet u bij speciale projecten aan denken? Aan tuincentra bijvoorbeeld. Of energiebesparende constructies voor utiliteitsbouw. Nobutec kijkt hierbij verder dan de conventionele (bouw)methoden.

Uiteraard staat ieder project in het teken van creƫren van optimale teelt- en werkomstandigheden. Dat wil zeggen dat wij ook meedenken over zaken als voorzieningen voor intern transport en de mogelijkheden voor 2-lagen teelt. Ook kan extra aandacht aan het uiterlijk van het bedrijf worden gegeven, kan isolatie op het dak of dek of in de gevels worden aangebracht of kan diamantglas worden gebruikt. Door de hogere lichtdoorlatendheid in het algemeen en doorlaat van UV-B-licht in het bijzonder biedt dit glas net iets meer.

Besparend advies

De door de opdrachtgever gestelde eisen zijn ons startpunt maar Nobutec ziet voor zichzelf ook een sterk adviserende rol. Daar waar nodig zullen energiebesparende of logistiek optimaliserende aanpassingen worden voorgesteld. Het persoonlijke contact met onze mensen staat hierbij hoog in het vaandel. Zo betaalt het voordeel van onze korte lijnen zich direct uit. Wat kan Nobutec voor u betekenen? Ron van den Burg rekent het u graag voor.