Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Turnkey Projecten

home_steenwk_61
groenrijktilburg

Als het gaat om het realiseren van tuincentra-projecten, is Nobutec Tuincentra Projecten uw vertrouwde partner. We moderne ondernemers hebben behoefte aan totale ontzorging, van concept tot oplevering, zodat ze zich kunnen concentreren op hun huidige exploitatie en de toekomstige groei van hun tuincentrum.

Als Nobutec turnkey bedoelt…..
……dan bedoelt zij ook turnkey!

Ons ervaren team van professionals neemt alle aspecten van uw project ter hand, inclusief ontwerp, fundatie, bouw, scherming, verwarming, elektra, klimaatbeheersing en watertechniek. Of het nu gaat om onze eigen experts of zorgvuldig geselecteerde aannemers en onderaannemers, uw project wordt uitgevoerd met deskundigheid en betrouwbaarheid.

Open communicatielijnen zijn binnen een samenwerking van essentieel belang voor succes. Daarom hebben we altijd een toegewijde projectleider/uitvoerder van Nobutec Tuincentra Projecten aanwezig beschikbaar. Dit verkort niet alleen de communicatielijnen tussen ons team en u, maar maakt ook het implementeren van wijzigingen en extra wensen een naadloos proces.

In de voorbereidingsfase hebben wij goede contacten met:

  • Gemeentelijke constructeurs;
  • Brandweer;
  • Sondeerbedrijven;
  • Vuurlast berekenaars;
  • Milieu onderzoekers;
  • Asbestsaneerders;
  • Kassendemontage bedrijven.

Bij Nobutec bieden we transparantie en gemoedsrust. U kunt erop vertrouwen dat uw project tegen een vaste prijs wordt uitgevoerd, zonder onverwachte meerkosten. Als er toch extra werkzaamheden nodig zijn, zorgen we ervoor dat dit duidelijk en eerlijk wordt behandeld.

Vertrouw op Ons Netwerk

In de voorbereidingsfase kunnen we vertrouwen op ons sterke netwerk van partners en contacten. Samen met hen zorgen we ervoor dat uw project soepel verloopt en aan al uw verwachtingen voldoet.

Kies Nobutec Tuincentra Projecten als uw partner voor een zorgeloze realisatie van tuincentra-projecten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw visie werkelijkheid maken. Samen zorgen we voor de groei van uw tuincentrum, terwijl u zich richt op uw bedrijf en uw klanten.