Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Novotel | Amsterdam Schiphol Airport

Projektgegevens: evenementenlocatie in de vorm van een zwart uitgevoerde kas voor b House

Nobutec heeft bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport een prachtig project voltooid: een volledig zwarte kas van 7,5 meter hoog. Binnenkort opent Novotel de evenementenlocatie The B House. Deze unieke kas, van 260 m2, mengt duurzaamheid, moderne technologie, flexibiliteit en inspiratie. Tussen de kas en het pand bevindt zich een nis waar men honingbijen kan bewonderen.

De kas, afgewerkt in matzwart, biedt met sfeervolle verlichting en groene decoratie een unieke ambiance. De glazen constructie van The B House zorgt voor veel daglicht en biedt diverse mogelijkheden voor een unieke setting.

Het bouwen van de kas, gelegen in een binnentuin en omgeven door het Novotel, was een uitdaging voor Nobutec. Een nauwkeurige organisatie was nodig om de bestaande hotelgevels niet te beschadigen. Het succesvol voltooien van dit project was een bron van trots.

Dit unieke project markeert een samenwerking van Nobutec met diverse bedrijven. Hoewel niet bekend met de branche, hebben deze partners hun kwaliteiten ingezet om bij te dragen aan de realisatie van de kas.

9
Firma
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Locatie
Amsterdam
9
Type constructie
Specialties