Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Over ons

N

obutec is opgericht door Arie Noordam en Ron van der Burg. Beide hebben zij een schat aan ervaring in de kassenbouw en delen een passie voor unieke projecten. Ook hebben zij beide aan het succes bijgedragen van grote bedrijven binnen de tuinbouw branche. In 2001 hebben Arie en Ron besloten om hun krachten te bundelen en beginnen aan een nieuw avontuur. Dit avontuur heet Nobutec en heeft een unieke positie in de branche ingenomen.

Vanaf de oprichting van Nobutec is haar doelstelling geweest om de klant voorop te stellen en daarin verder te gaan dan anderen. Dit deze filosofie werd vertaald in de slogan van Nobutec: “een heldere koers”.

Nobutec pakte vanaf het allereerste begin projecten op die niet zo standaard zijn in de kassenbouw en projecten die bredere expertise vereisen. Dit heeft geleid tot de verschillende afdelingen binnen Nobutec als toevoeging tot de Tuinbouwprojecten. Tuincentra, Bedrijfsruimtes, Scherming en ook Kaswoningprojecten zijn opgenomen in de bedrijfsstructuur waardoor Nobutec zich kan onderscheiden in haar aanbod en gezamenlijk unieke oplossingen kan bieden.

een
heldere
koers

favicon
O

nze branche is constant in beweging. De kassenbouw kenmerkt zich door innovatie, veranderingen en ontwikkelingen. In de wereld van tuincentra projecten en specialties zijn geen bestaande grenzen van wat mogelijk is en wat niet.

Een heldere koerst uitzetten in deze zee van innovatie en techniek is Nobutec’s bedrijf visie. Een heldere koers voor zowel het bedrijf, als voor haar klanten. Met een overvloed aan keuzes, mogelijkheden en kansen, focust Nobutec zich op wat het meest belangrijk is: de wensen van de klant.

Door deze heldere koers te varen in de kassenbouw kan Nobutec de laatste technologieën toepassen. Nobutec staat voor gericht advies, directe lijnen en … afspraak is afspraak!

Nobutec gelooft in haar eigen capaciteit maar vooral ook in samenwerken. Samenwerken met gespecialiseerde bedrijven om op deze manier de wensen van de klant voorop te stellen en gezamenlijk tot de beste oplossingen komen.