Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Tuincentrum Bosrand Oegstgeest

Projektgegevens: nieuwbouw tuincentrum Bosrand oegstgeest met 11.000 m2 overdekt

Vanaf de A44 is het indrukwekkende blauwe pand van tuincentrum De Bosrand Oegstgeest eigenlijk niet te missen. Met een winkelruimte van 13.000m2 waarvan 11.000m2 overdekt is dit tuincentrum een geweldige toevoeging voor Oegstgeest en omstreken! Daarbij bevat De Bosrand Oegstgeest nog een distributiecentrum van maar liefst 6.000m2.

Bij binnenkomst door de schuingelegen entree valt als eerste het reusachtige kenmerkende stalen portaal op met daarop een enorm logo van de Bosrand, een échte eyecatcher! Eenmaal binnen kom je de vorm van de entree in het gehele gebouw tegen. De blauw gecoate breedkapspanten zijn door Nobutec Tuincentra projekten zo gepositioneerd dat bij binnenkomst direct de algehele ruimtelijkheid in het oog springt.

Buiten deze ruimtelijkheid en overzichtelijke indeling zijn het de technische specificaties die dit tuincentrum tot een zeer bijzonder project maakt voor Nobutec Tuincentra projekten. Het tuincentrum is volledig duurzaam gebouwd en geheel bestendig voor de toekomst.

Zo is het tuin- en distributiecentrum compleet gasloos en heeft het een ondergrondse buffertank voor het regenwater. Op het dak liggen er ca. 2400 zonnepanelen en zijn er 10 parkeerplaatsen voor elektrische auto’s gerealiseerd.

Het is daarom ook niet verrassend dat dit tuincentrum als een oogappeltje wordt gezien voor Nobutec Tuincentra projekten waar zij met veel trots op kunnen terugkijken.

9
Firma
Bosrand
Locatie
Oegstgeest
9
Type constructie
Tuincentrum