Maasdijkseweg 113, 2291 PJ Wateringen

Groenrijk de Wilskracht – Entree

Projektgegevens: een nieuw visitekaartje voor Groenrijk de Wilskracht

Nobutec heeft onlangs voor Groenrijk de Wilskracht te Leidschendam de gehele entree mogen vernieuwen. Inmiddels staat Nobutec bekend om zijn hoge afwerkniveau en denkt graag mee om tot het mooiste resultaat te komen. Dit is dan ook uitstekend gelukt in dit ontwerp.

Het contrast tussen het sandwich met houtstructuur en de donkergrijze kozijnen geeft een strak en modern uiterlijk waardoor deze entree nog tientallen jaren mee kan. De rechte vorm ten opzichte van de dakjes van de kas erachter geeft een mooi lijnenspel en zorgt ervoor dat de entree in het aangezicht er echt uit springt. Dat kenmerkt de entree onwijs goed voor de klanten die aankomen.

Door een grote dubbele schuifdeur komen de klanten binnen en krijgen zij bij binnenkomst direct een ruimtelijk gevoel door de grote glas partijen aan de zijkant van de entree.

Verder naar binnen is er met behulp van glazen vliesgevels een ruimtelijke lange hal gerealiseerd waar veel licht naar binnen komt via de zijkanten. Het volledig nieuwe systeemplafond in de gehele entreehal zorgt voor een extra luxe afwerking.

Deze nieuwe entree is een échte luxueuze eyecatcher en past perfect in het totaalbeeld van de rest van het tuincentrum.

9
Firma
Intratuin Hulst
Locatie
Hulst
9
Type constructie
Tuincentrum